HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Bloghalál

2008.10.21. 20:31 :: Victor

Ezt a bejegyzést se nekem kellett volna megírnom, de Rastata nem törődik a bloggal, ezzel nem tudunk mit csinálni. A kommentelések le lettek tiltva hála Sonkapizzának, és freddyD-nek, ha az igazi freddyD írt (már abban se vagyok biztos) akkor ezúton köszönöm a tippet, valaki írta, hogy lehet, hogy az rpcj.hu-val foglalkozik a csapat... hát nem, nem erről volt szó, az egyetlen aki nézte még ezt a blogot a szerkesztől közük az én meg narghil voltunk, de szerintem narghil se nézte mostanában, a blogot nem fogom törölni, az úgy gondolom, hogy nem az én dolgom; Rastata, ha felnézel ide írj nekem, hogy most akkor mivan, vagy mi lesz, köszönöm

 ZoMBie: Rastata mondta, hogy nem valószínű, hogy visszajön. Amúgy ha lenne elég akaraterőnk, simán visszaszerezhetnénk a blog jóhírét! :D

---------------

--:D--

2008.09.08. 19:29 :: Rastata

71 komment

freddyD nosztalgia

2008.07.14. 01:02 :: Rastata

Ha már fred is tett be az oldalra egyet a régi videóiból, akkor mi rögtön kettőt is beágyazunk... Két Nagy színvonalú videó két alacsony színvonalú játékról. Szerintem aránytalanul kevés elismerést kaptak a sorozat ezen remek alkotásai. Figyelni kell ám a régiekre, mert akinek nincs történeléme, annak nincs jövője.
 

 

 

14 komment

Mi számít jogsértésnek és mi nem?

2008.07.11. 13:59 :: narghil

- oktatófilm -

 

Annak szemléltetésére, hogy mit lehet jogsértésnek nevezni és mit nem, a téma aktualitása okán, álljon itt egy kis videó: https://www.youtube.com/watch?v=bPDxGPwMy9w A lényeg 0:50-nél kezdődik...

(Igen, tudom, hogy utáljuk a YT-t, mindenki elnézését kérem, amiért YT-s videóra hivatkozom.)

 

3 komment

Fekete hétfő... A YT törölte freddyD videóit és profilját!

2008.07.07. 12:24 :: narghil

Rastata ma reggel elutazott egy hétre, így valószínűleg élete legnagyobb sokkját úszta meg... ezúton is irígykedünk rá!
Mire visszajön, már valószínűleg freddyD talál megoldást.
Minket, szomorú szívű rajongókat jelenleg két érdés izgat leginkább:
Ki tette és miért?
Hogyan tovább?

15 komment

Miért kezdenek az emberek blogot?

2008.07.07. 01:02 :: Rastata

Hát, ma elutazom és egy hétig nem leszek internetközelben. (Ezúton is megkérem narghil illetve Victor kollégáimat, hogy a kieső 5 napban pótolják valahogy a blog bejegyzéseit.)

Ma bemutatok egy blogot, ami más blogokról ír. (Ugye ez a "blogról blogot" eset, ami az én esetemben is fennáll) A blogger mindenféle blogokat értékel, és ír róluk kritikát. Megkért, hogy tegyem ki a linkekhez, és én meg is tettem, úgyhogy innen el tudjátok érni, de ajánlom a Ctrl+D kombinációt az oldalon, mert szerintem megéri. (Mellesleg kicsit lejjebb ezt a blogot is kielemzi...) Na hali, és boldog nyarat mindenkinek!
El ne felejts ide kattintani:
http://embereknekblogot.blog.hu

 

A mai bejegyzés képét Osi csinálta, remélem nem haragszik meg érte, hogy kirakom...

3 komment

Pimpink*n

2008.07.06. 01:02 :: Rastata

Mivel a múltkor nagyon megtetszett nektek Csicsi és Pimpinkin ezért adok nektek egy linket, ahol kiélhetitek vágyaitokat: http://www.pimpinkin.hu/ (csak erős idegzetűeknek)

11 komment

AVGN best fight Scene

2008.07.05. 10:08 :: Rastata

Mivel őszinténszólva nincs nagyon sok öteletem, ezért beteszek egy AVGN-ös videót.
 

 

4 komment

Utórengés

2008.07.03. 19:30 :: Rastata

Aki feljelentette, az jól is, meg rosszul is tette.

* Akkor, abban az időben mindenki mondta, hogy el fog menni a rendőrségre. mert HATRED feltörte azt. Ez így van. Sokan fenyegetőztek, de úgylátszik csak egy tökös legéyn volt, aki tényleg elment. Mindenki azt mondta, hogy "Mejnél, menjél"! Elment. Csak amikor fred azt mondta, hogy elég! akkor mindenki hátraarcot fújt, és már nem is volt olyan jó ötlet.  

 

"Jó" ötlet volt, mert persze, mindanyian kíváncsiak vagyunk, hogy ki áll az ügy mögött, mert ha nem tudjuk valakihez hozzávágni a köveket, amiket szorongatunk, előbb-utóbb a saját tökünket verjük szét. (a lányok a fejüket ;-)) Én KÍVÁNCSI vagyok, hogy ki áll mögötte, és örülök, hogy van rá esély, hogy előkerüljön. Szerintem hazudik, aki azt mondja, hogy nem kíváncsi.

 

Továbbá nem volt jó ötlet feljelenteni. Akkor jó ötletnek tűnt, de egy "kicsit" megfontolatlan volt. Végig kellett volna gondolni, hogy vissza lehet-e vonni, bárkinek bármi baja történhet-e belőle. Ha úgy alakul, hogy nem lehet visszavonni, akkor pedig az van, hogy végig kell csinálni. Maximum nem lesz tettes, ami az ilyen ügyekben elég gyakran előfordul.

 

Emberek! Tartózkodjuk a vulgáris kommentektől. Ne a szartól bűzölögjön a honlap, hanem a szelektív julladékgyűjtéstől!!

44 komment

RGT videó

2008.07.02. 18:56 :: Rastata

Csináltam egy új videót, az előzőnek nagy sikere lett, remélem ez sem lett rosszabb, de azért nem kell az elsőhöz hasonlítgatni... :D Bocsi, hogy halk, de a szomszédok... ;-)

 

20 komment

FreddyD és a legyek

2008.07.02. 01:03 :: Rastata

http://rastata.blog.hu/skin/1455 xD

Freddy repülőgyártásba kezdett, és igen jól halad egy új, bioenergiára épülő közlekedési eszköz kifejlesztésében. A légitársaságának mondjuk nem jósolok nagy jövőt, maradjon csak a videókészítésnél.

 

1 komment

Új videó állása

2008.07.01. 01:02 :: Rastata

A tegnapiról csak annyit, hogy nincs érzéketek a zenéhez... xP Szerintem remek klipp volt.

Tegnap észrevettem a RPCJ.blog.hu-n egy linket jobboldalt, amire az van felírva, hogy új videó állása. Lehet, hogy fred már mondta, de én nem láttam, ezért ide is belinkelem. Ez jó nkeünk, mert ha rendesen figyel rá, és frissíti is folyamatosan, akkor sok infót kaphatunk belőle...

Új videó Állásáért katt ide!
 

Hogy ne maradjatok ma sem kép nélkül, ezért bemutatok pár (valószínűleg nem nagy fan) gyerkőcöt: Avagy kommentek a Power Surge videóhoz: (Ha tetszenek ezek a kommentek, azt jelezzétek, és még kaptok ilyeneket.:D )

 

 

  Mellesleg a harmadikra én is várnám a  választ...

29 komment

Csicsi - Nyuszitánc. Huhh...

2008.06.30. 01:02 :: Rastata

freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát?

Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy az egész CD-t megvette, és így tette bele a videójába a zenét... Uhh... Ahh...

Ha úgy érzed, hogy nem bírod, akkor tekerj bele 01:10-ig, ott kezdődik a techno rész.

Hiszen szuper ez a nyusziánc-nyuszitááánc!!!
 

Ezek után lemondom az internetet x'D Uhh. Ez még 3 nap után is fáj...x'D

 

 Ha valaki végignézi, az jelezze kommentekben, hősnek kiáltjuk ki :D

 

 

74 komment

Miért nem szeretem a focit

2008.06.29. 01:02 :: Rastata

Ezt a videót én csináltam. Tudom, hogy nem kapcsolódik a RPCJ-hez, de akkor is kiteszem, mert mára nincs jobb ötletem. Azért véleményt kérek vagy ide, vagy a youtube-ra!
Az elején az intró megtévesztő. :D

 

 Mivel az nme kapcsolódik a RPCJ-hoz, ezért beteszek egy szerintem érdekes AVGN-ös videót. Nem, ezt nem Nerd készítette, ezt egy FAN csinálta.

11 komment

M&M's-ek tevékenységei...

2008.06.28. 01:02 :: Rastata

Ebben a videóban az M&M's-ek mindennapi tevékenységeit szemlélhetjük meg... Mestermunka. Ha van még valakinek ilyen típusú, a RPCJ sorozathoz kapcsolódó videója, képe, azt küldje el nekem az E-MAIL CÍMEMRE amit ITT érhettek el. (fredydatuntetesen@citromail.hu) vagy (rastata_gyik@citromail.hu)

3 komment

Még egy top 10

2008.06.27. 01:02 :: Rastata

Nyugi, ez az utolsó top 10. Remélem... Angry Video Game Nerd remekre sikerült mozifilmes óriás-szörnyes listája... Én Godzillát venném elsőnek. Szerinted? (Szerintem karácsony) ;-)

 

3 komment · 1 trackback

Boldog névnapot freddyD!

2008.06.26. 01:02 :: Rastata

Ma, június 26.-án Pál napja van. Tudjuk, hogy freddyD NEM Pál. Max "Rúgkapál" hogy őt idézzem. De nem baj. Mivel ez az egyetlen információ, amit tudunk róla, (húú de bulváros) ezért elnevezzük ezennel Pálnak, és akkor Ma ünnepli a névnapját. :D  A blog nevében, és az én nevemben BOLDOG NÉVNAPOT kívánok NEKED FREDDYD!

 

Fontos továbá, hogy küldjetek egy-egy Boldog névnapot üzenetet a rosszpcjatekok@gmail.com e-mail címre. Nem muszály Verseket és lírákat írni, elég egy boldog névnapot kívánás. Szerintem örülne neki, és megérdemli.... <:o)

Íme, remekművünk, amit supremE-el eggyütt csináltunk. (katt a képre a nagyobb képért):

 

 

 

 

 

 

 

 

A képet elkövették:
supremE ( a videovicc.blog.hu vezérigazgatója)
és Rastata.

24 komment

Angry Video Game Nerd's Top 10 Jackie Chan fights

2008.06.25. 05:11 :: Rastata

 Ki tudja milyen nap van holnap freddyD életében? Válaszokat a kommentekhez! (kíváncsi vagyok, kitalálja-e valaki)

 AVGN remekre sikerült top 10-es listája jobbnál jobb Dzseki Csen-es bunyókkal... Élvezzétek! :D És tegnap óta már 15 vagyok... ;-)

11 komment

M&M's-ek a szívárvány színeiben...

2008.06.24. 05:11 :: Rastata

A mai bejegyzésben lévő videót cyrax76 készítette. Asszem kommentárt nem kell hozzáfűzni. Enjoy :D

  

 

Ja, és ma (24) van a szülinapom... :) Találgassatok csak, hogy hanyadikkk :D (Haha... nagyon vicces volt... 10 fölött van. ;-))

16 komment

Jackie Chan top 10 trükk

2008.06.23. 16:50 :: Rastata

Hosszú hallgatás után itt van AVGN Jackie Chan-es top 10-es trükkös listája...

6 komment

IRC Chat

2008.05.23. 13:50 :: Victor

Ígértem egy IRC alapú chatet, nos megcsináltm a nasa.hu segítségével (érdekes h nem a nasa magyar oldala... Ott nincsenek moderátorok, vagy adminok, legalábbis nem úgy hívják őket; Op-ok és fél-opok vannak, nálam működik;
NIncs más dolgotok, mint regisztrálni ITT, és bejelentkezni a chat felületén, mivel az ismertebb oldalak közé tartozik a nasa.hu ezért a regisztrációs nevetek elé írjátok be: [RPCJ], mintha egy klán lennénk :P én nemvem pl [RPCJ]Victor rajta, tudtok vendégként is belépni akkor csak a felhasználó név mezőbe írjátok be a kívánt nevet, de ha az a név regisztrálva van akkor nem enged fel!

a chat eléréséhez kattints ide
aki nem tud bejelentkezni az töltse le a JAVA-t http://www.java.com/en/download/index.jsp
vagy ha le van akkor próbáljátok ki a szar böngészővel az Internet Explorerel

30 komment

Cset... Megint...

2008.05.22. 19:38 :: Rastata

Elromlott a cset, de nem tudjuk, hogy miért... Már dolgozunk a hibán.

Hogy poén is legyen a bejegyzésben:
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába, és elsüllyesztgette a papírhajócskáimat. - Woody Allen

Victor - beleszerkesztenék; utánanéztem a szolgáltató weboldalán, sehova nem tudok bejelentkezni, mindenhol ugyanez van, kivéve az embedeltekkel, mivel ez itt csak félig az, de ebbe most ne menjünk bele... a lényeg az, hogy várunk vagy IRC, szavazzatok :P Szerk.: tévedtem, minden más helyen működik, itt lesz a gond, szal új ilyen cset vagy IRC (én az IRC-re szavazok) MÁR MEGY A RÉGI

6 komment

Cset idő!!!

2008.05.20. 14:11 :: Rastata

18:00 óra.
Ez egy nagyon tájékoztató jellegű időpont, ami nem azt jelenti, hogy ilyenkor mindenki legyen fent, hanem azt, hogy ajánlott feljönni, mert valőszínűleg nem leszel egyedül. Remélem ez mindenkinek megfelel, ha nem, akkor Majd kihirdetünk egy vagy kettő napra más időpontot.

Májusi eső aranyat ér. Mondta a paraszt, és kiúszott a búzamezőből.
Rázós nekem a nemi élet. Szólt a kukac és kimászott a konnektorból.

2 komment

Re: Chat idő

2008.05.17. 10:24 :: Rastata

Ahogy ígértük elkészítettük a szavazást a Chat -hez, hogy mikor legyünk fent.
Kommentekben indoklást is adhattok.
//A szavazást május 20.-án délben zárjuk. Az első időpont lessz értelemszerűen a nyerő. Az időpontot majd kiírjuk sok holyre, hogy mindenki jól lássa ;-)

5 komment

Médiaterror

2008.05.15. 18:45 :: Rastata

Ahogy ma lézengtem a neten, egy elég érdekes videóra találtam a jútúbon, amit meg is osztanék veletek, már csak azért is, mert van benne 02:15-től és 09:00-tól egy-egy RPCJ-s poén, nem értem, hogy még eddig hogy nem bukkant rá senki...

Ezt a videó megnézése után olvasd el!!!

Én nem értem, hogy mi a baj ezzel a szórólappal... De most komolyan. Azért csinálják, mert az iskolás gyerek soha sem nagyon ritkán menne fel a bank honlapjára, hogy " Na, van-e valami akciós lehetőség a számomra?". A többi videója jó ennek az embernek, hiszen néphülyítő emberölő idegtizedelő reklámok vannak benne. Ez az én személyes véleményem, tessék ellenkezni a kommentekben.

5 komment

süti beállítások módosítása