HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Utórengés

2008.07.03. 19:30 :: Rastata

Aki feljelentette, az jól is, meg rosszul is tette.

* Akkor, abban az időben mindenki mondta, hogy el fog menni a rendőrségre. mert HATRED feltörte azt. Ez így van. Sokan fenyegetőztek, de úgylátszik csak egy tökös legéyn volt, aki tényleg elment. Mindenki azt mondta, hogy "Mejnél, menjél"! Elment. Csak amikor fred azt mondta, hogy elég! akkor mindenki hátraarcot fújt, és már nem is volt olyan jó ötlet.  

 

"Jó" ötlet volt, mert persze, mindanyian kíváncsiak vagyunk, hogy ki áll az ügy mögött, mert ha nem tudjuk valakihez hozzávágni a köveket, amiket szorongatunk, előbb-utóbb a saját tökünket verjük szét. (a lányok a fejüket ;-)) Én KÍVÁNCSI vagyok, hogy ki áll mögötte, és örülök, hogy van rá esély, hogy előkerüljön. Szerintem hazudik, aki azt mondja, hogy nem kíváncsi.

 

Továbbá nem volt jó ötlet feljelenteni. Akkor jó ötletnek tűnt, de egy "kicsit" megfontolatlan volt. Végig kellett volna gondolni, hogy vissza lehet-e vonni, bárkinek bármi baja történhet-e belőle. Ha úgy alakul, hogy nem lehet visszavonni, akkor pedig az van, hogy végig kell csinálni. Maximum nem lesz tettes, ami az ilyen ügyekben elég gyakran előfordul.

 

Emberek! Tartózkodjuk a vulgáris kommentektől. Ne a szartól bűzölögjön a honlap, hanem a szelektív julladékgyűjtéstől!!

44 komment

süti beállítások módosítása