HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Új videó

2008.05.12. 17:30 :: Rastata

Egyáltalán nem baj, hogy később jelenik meg a videó. Az a sok gyökér, aki mindig nyaggatja freddy-t, hogy mikor lesz videó, azokat az internetes társadalom szégyeneinek tartom. (;-D) De most komolyan. Hogy jön Ő ahhoz, hogy siettessen valakit?? Majd amikor fizet érte, vagy nyújt valamilyen ellenszolgáltatást, akkor majd siettetheti a készítőt, amúgy meg nem.

Freddy ezt ingyen csinálja nekünk, ergó dönthet úgy, hogy kövi videó egy hónap múlva, nekünk akkor se lehetne egy rossz szavunk, se esetleg annyi, hogy túl kedves hozzánk (ejnye-bejnye). Inkább örülnünk kéne, hogy eddig csinált videókat, és mi azt térítésmentesen élvezhetjük. És ezt most mindenki veheti seggnyalásnak is.

A nyertes videóról anniyt, hogy sejteni lehetett, hogy az lesz a befutó, nekem is az a személyes kedvencem (a sajátomn kívül :D). A készítőnek gratulálok, továbbá kérem, hogy készítsen videót, hogy hogyan használja fel a nyereményt. ;-)

10 komment

süti beállítások módosítása