HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Kísértet a múltból

2008.05.10. 12:59 :: narghil

Kockázatok és mellékhatások, 5. rész

Akik úgy gondolták, már meghaltam és eltemettek - jól gondolták! Ám a narghilium forte visszahozott az életbe (ha ez élet) és máris folytatom az analizálások sorát...

Ski Park Manager
Hatóanyag: doctorblazirium
Ajánlott: Monotónia elviselésére adagolják, elsősorban gépszalag mellett dolgozóknak, lelkiismeretlen, gaz kapitalisták. Az állandó ismétlődésseket megadással tűri, bár állati hörgéseket vált ki belőle.
Mellékhatások: A páciens elveszíti azon képességét, hogy felismerje egy adott munkafolyamatban a felesleges lépéseket. Ha házat akar építtetni, minden egyes alkalommal a létező összes házak tervrajzát átnézi, hogy kiválasszon egyetlen egyet. Ugyanakkor lényeges lépéseket feleslegesnek ítél meg: ha belépőjegyet vesz valahová, a vásárlás után azonnal elhajítja és hazamegy, ha orvos, unottan legyint a beteg páciensre. A szer hatása alatt álló beteg szerencsére jól felismerhető: Ugyanazt az egy, hülyécske dallamot énekelgeti, kitartóan, órákon át, amíg le nem ütik.

Dino Lost in BadRock
Hatóanyag: flintstonium maflicum
Ajánlott: Magasugró-világrekorderek neveléséhez használt doppingszer
Mellékhatások: A páciens gyermeki örömmel olvasgatja bármely nyomógomb felírásait, ez órákra is leköti. Tér- és időérzékelése összezavarodik, a fizikai erőnlétet például napokban, az időt energiában akarja kifejezni. A teknősbékában Halhatatlan Istent vél felfedezni. Tojásételek elfogyasztása halálos sokkhoz vezethet. Elefántok megpillantása idegrohamot vált ki, esetleg pánikot, de mindkét esetben rövid idő alatt beáll a halál.

DeathBringer
Hatóanyag: vampirium
Ajánlott: A pogo-divat idején a pogózási készség fejlesztésére használták. Használható a türelem és kitartás extrém mértékű fokozására is - ha a páciens életben marad addig...
Mellékhatások: A szer olyan erős, hogy csak két részletben adagolható. Az első részletnél fellépő jelenségek:
A páciens a néma csendet nem viseli el, ordítással de legalább egy öblös böfögéssel töri meg. Olvasási kényszer lép fel; ha írott szöveget lát, nem bírja abbahagyni az olvasását, újra és újra elkezdi, előlről. Hőérzékelése felborul, méteres hóban is egy szál monokiniben ugrál. Érthetetlen módon a közelébe kerülő tojások rádiaktív sugárzást kezdenek kibocsájtani. Időről időre vérhez kell jutnia, különben megőrül és rekedt, tébolyult nevetéssel végkimerülésig ugrál. Ugyanez következik be akkor is, ha magas, kövér embereket ülni lát. Ha ebben a fázisban figyelme terrorszervezetek fenyegetéseiről szóló videókkal elvonható, szervezete elég erős a szer leküzdéséhez és az adagolás folytatható, ellenkező esetben a páciens exitál.
A második adagnál fellépő jelenségek: Ekkor nő meg ugrásszerűen a páciens türelme és kitartása. Végzett teendőitől még a virágöntözés és a pattogó gumilabdák sem vonják el figyelmét. A szervezet önregegneráló képessége azonban jelenősen visszaesik, különösen, ha nem jut egyre gyakrabban vérhez, és törpe sárkányokról, kamikáze pelikánokról szóló hagymázas víziók közepette kap idegösszeomlást.

Afrika sötét titkai
Hatóanyag: Secretium negra.
Ajánlott: Az afrikai nyelvek elsajátítását az akcentus megváltoztatásával segítő szer.
Mellékhatások: A látás átmeneti elveszítése, ami dzsungelzajok hallucinációjával párosul. Idővel ez elmúlik, ekkor viszont magyarázási kényszer lép fel; a páciens bármit lát meg, bármihez ér hozzá, azonnal kimerítő kiselőadást tart róla, ami kötnyezete számára igen nehezen viselhető el. Kényszeresen tanulni kezdi az emberiség történelmét, különös tekintettel az 1072 és 1877 közötti időszakra. Torzulások lépnek fel a száj, a torok, a nyelv biológiai szerkezetében, kiejtése röhejesen megváltozik. Heves bűnbánat jelentkezik, aminek hatására az afrikai sivatagba utazik, hogy vétkeit levezekelje.

Football Generation
Hatóanyag: Impotentium futbali
Ajánlott: Futbalrajongók átneveléséhez. Tapasztalatok szerint a kezelt személyek jégkorongrajongók lesznek.
Mellékhatások: A páciens elveszíti nemzeti identitástudatát, nem ismeri fel saját nemzeti színeit sem, sőt színvakság léphet fel. Megbüdösödik, patkányszagú lesz. Örömérzékelése összezavarodik, a legszebb gólok láttán csak legyint, potyagólokra örömmámorban úszva tombol. Hol képtelen futni, hol ámokfutásszerű sprintelésbe kezd - utóbbi esetben hangos énekszóval élteti Benny Hillt. Súlyos esetben minden iránt elveszíti az érdeklődését és hörgő lélegzetű, mozdulatlan elrettentő példává dermed.

2 komment

süti beállítások módosítása