HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Reflexiók a 2. RPCJs nyereményjátékra.

2008.04.28. 09:54 :: narghil

Elképzelhető, hogy nem mondok újat azzal, hogy végre megjött a régenvárt, de valahogy el is kell kezdeni a postot. :) A továbbiakban azonban máris kihagyom, a "jujjdejó" és "deremek" részeket, és inkább a nyereményjáték várható jövéjét igyekszem felvázolni.


A feladat ismert, s felötlik a kérdés, miért éppen ez? Videót szinkronizálni jóval bonyolultabb feladat, mint képet összeollózni, gyanítom, hogy freddyD azért is nehezítette meg ezzel a dolgot, hogy ezúttal lehetőleg ne 970 pályaművet kelljen végignéznie, elbírálnia, s a video-response lehetőségét kihasználva, postafiókja se robbanjon szét a serveren elemi bitek felhőjévé.

Sajnos, ha így volt is, szomorú bólogatással kell rámutatnom, hogy valószínűleg stratégiai hibát véthetett. Először is, videói hatására többek kezdtek bele a videokészítés nemes feladatába, valószínűleg még többek adták át magukat az amatőr stúdiómunka örömeinek, így a potenciális beküldők száma is megnőhetett az első feladat óta - nem is beszélve arról, hogy a látogatottság exponenciális növekedése miatt a blog lassan önálló postai
irányítószámot kaphatna. Ráadásul május 9.-ig bárki kitanulhatja ezt a mesterséget. Gondos matematikai elemzésekkel végül is arra jutottam, hogy a videók száma könnyed röppenéssel szárnyalhatja túl az 1000-es számot. (Amennyiben ez nem jönne be, akkor is hivatkozhatok még arra, hogy elírtam egy-két nullával...)

A feladat, mindezek mellett, ráadásul igen könnyű is. A CD-tartók gyorsan követik egymást, lényegileg 2-3 mondat juthat egyre-egyre. FreddyD arcjátéka pedig igen kifejező, aki ennek láttán nem kap legalább egy picurka ihletet, az vagy nem éri még fel a billenytűzetet, vagy épp újraélesztési kísérleteket végeznek rajta.

A magam részéről szomorkás nyafizással láttam, hogy a nyeremény megfelelő méltatása ezúttal elmaradt. Az előző nyereményjátékban sajnos nem tudtam részt venni, mert épp Litvániában tartózkodtam egy rakomány desztillált cukorrépa háziasításának ügyében, ám mikor visszajöttem, minden Budapesti piros boltot felkutattam egy db. "2 Ft eszmei értékű multifunkcionális poháralátét" után. Nem mintha a nyeremény most nem lenne önmagában is a japán vasutak szupravezető mágneseivel vetekedő módon vonzó, de freddyD  ötletességének és humorérzékének nem lehet elég tág teret hagyni.

Mindezek figyelembevételével az eredményhírdetés és az ajándékosztás legvalószínűbben Karácsony környékére várható. Az utóbbi mindenképpen.

Nos, ennyi volt a mese mára... Tudom, volt benne minden, amitől óvtatok; a továbbiakban már a videókra fogok koncentrálni - mármint freddyD-ire, nem a pályművekre, az még nekem is nagy falat lenne... :)

U.i.: A blog megújulása folyamatban van...

3 komment

süti beállítások módosítása