HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

A kockázatokról és mellékhatásokról... III.

2008.04.22. 18:12 :: narghil

avagy freddyD titka itt van és mindig itt is volt a szemünk előtt!
avagy bitben-byteban orvosság van!

Mindenkitől elnézést kérek, akik soraimat nehezen tudnák kibetűzni; leleplező cikkemet minden pillanataban fel-feltekintve, félelemtől remegő kézzel, rejtekhelyem sötétjében, pislákoló gyertya fénye mellett írom, a társadalom számkivetettjeként és a BKV üldözöttjeként. Sorsomat szinte megpecsételte, hogy hatóanyagokat leleplező írásaim anyagához sikerült megszereznem freddyD hihetetlen pszichikus ellenállóképességének titkát, így a nyilvánosság előtt még csak meg sem nevezett titkosszolgálatok is a nyomomba eredtek. (Az orvosom megnyugtatott: a paranoiám még nem zárja ki, hogy valóban üldözzenek.) A földi hatalmak ellen az égiek védenek és néha biztatóan teszik vállamra csápjaikat vagy kacsintanak rám három narancssárga szemük közül valamelyikkel, így nem csüggedek továbbra sem.

Tóth László - Szarjáték (mp3-ért katt ide)


freddyD titka a folytatásban!

Bizonyára sokan csodálkoztatok már azon, hogyan bírja freddyD ép ésszel azt az elképesztő pszichikai terhelést, amit készakarva zúdít magára? Mi teszi szervezetét ilyen ellenállóvá, akaratát acélossá, szemét barátságosan mosolygóssá? Nos, videóit újra és újra kielemezve, szétboncolva, szinte ízekre cincálva, sikerült rájönnöm, hogy a rettenetes mérgek ellen egy ellenmérget használ, ami nem más mint az ...

Eight Legged Freaks   !!!!
------------------------
Hatóanyag: cinemastupidium
Ajánlott: igen sokrétűen felhasználható orvosság és ellenméreg, a világon emberek milliói foglalják estenden elrebegett imájuk szövegébe a feltaláló nevét, aki kétségkívül egyike volt az emberiség örök emlékű jótevőinek. Csupáncsak ízelítőül sorolnék fel néhányat:
- Arachnophobia (pókiszony) leküzdése. A szer hatására a páciens a keresztes- kaszás- és bármely más pókra is ártalmatlan, simogatni való házikedvencként fog tekinteni, ideértve a tarantellát és Harry Potter három méteres óriáspókját is.
- Az agytevékenység serkentése. A páciens agya sziporkázni kezd, és órákon keresztül, megállás nélkül ontja magából az akicófilmes poénokat. Később tehetségével Hollywoodba szerződik szinkronszínésznek, ott ugyanis nem szükséges, hogy egy poénnak értelme is legyen, uram bocsá'! nevetni lehessen rajta; ezt a filmek alá vágott műröhögés megteszi a néző helyett. A világ más, kultúrában szenvedő részein esetleg előfordulhat, hogy a pácienst ugyanezért agyonverik, esetleg kókuszmártásban főzve megeszik.
- Szédülésgátló hatása erőteljes, pörgettyűszerű mozgásra való késztetéssel párosul; a páciensek közül többen lettek keringőbajnokok, némelyikük pályája pedig még ennél is magasabbra ívelt: geodéziai műholdakban találtak alkalmazást, mint giroszkópok.
- Paranormális fizikai képességek megjelenése: A szerrel kezelt ember villámgyors mozgásra lesz képes, emiatt senki se tudja őt leköpni többé, és képessé válik a csak két kézzel működtethető háztartási eszközök egykezes kezelésére. A felszabaduló kezével más, hasznos tevékenységet végezhet; hátat vakarhat, orrot piszkálhat, vagy kikapcsolhatja a számítógépét.
- Legfontosabb, szinte már csodával határos hatása azonban, hogy képes regenerálni a HEAT nevű, vélhetőleg terrorcélokra, pánikkeltésre kifejlesztett idegméreg által okozott lelki és szellemi leépülési tüneteket és agyi károsodásokat! Ezt freddyD maga is elismeri videójában és ez volt a kulcs, ami a titok nyitját megadta! Ami a HEAT ellen véd, az bármi más ellen is véd, Big Riggs-től a lepráig, Dark Vampires-től a pestisig, tehát ez, és nem más, freddyD titka - amit, megjegyzem, vidije legvégén mégis saját maga árul el nekünk. ;-)
Mellékhatások: Szinte szóra sem érdemes; jelentéktelenebb hallucinációk és téveszmék fordulhatnak elő, mint például, hogy egy óriási nyáladzó amőba járkál mögöttünk csámcsogva és meg akar enni minket, vagy hogy a kormány gazdaságpolitikája helyes és felemelkedést hoz az országnak, de a HEAT sokkja alól szabadult ember boldogságát már nem zavarja az ezek hangoztatásával járó szirénázás és muszájkabát sem.

Végül, mintegy mellékesen, avagy levezetőként, még egy drog ismertetése.

Wanted Guns
-------------
Hatóanyag: losgauchosonium
Ajánlott: Túlzott hajburjánzás ellenszereként, önkéntes hajkitépés előidézésére.
Mellékhatások: A páciens friss pogácsák láttán tériszonyt kap. Betépett, földön fetrengő lovakkal álmodik, de az egészségesek láttán is hányinger fogja el. Ennek ellenére hajlandó lovagolni, de közben túlérzékeny lelkiállapotba kerül, sírni kezd, majd páni félelem fogja el, hogy a ló az út menti sziklákba ragad. Később delíriumos állapotban kényszeres portörlésbe kezd, és a szemét közt papok szemét szemét keresgéli. Argentín néptánczenekarokban álruhás banditákat vagy nemi identitásukat vesztett vadnyugati tehénpásztorokat vél felfedezni. A szer túladagolása esetén játéktermi automaták fotóját kell mutatni neki, ettől reflexesen elalszik, ellenkező esetben dührohamot kap és tiltakozó leveleket, petíciókat kezd írni, miközben Ennio Morricone szerzeményeit dalolja, hangos BUMM-BUMM kiáltásokkal tarkítva.

Folytatása (vagy a szerző megfojtatása) következik...

10 komment

süti beállítások módosítása