HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

A kockázatokról és mellékhatásokról... II.

2008.04.19. 10:11 :: narghil


Se kockázat, se mellékhatás: Dark Vampires!

Úgy bizony... valójában nem is tartozik ebbe a sorozatba a Sátán eme leggonoszabb találmánya, veszélyessége miatt azonban föltétlenül meg kellett említeni, lehetőleg egy ehhez hasonló, nagy nézettségű fórumon (a legutóbbi bejegyzésre 7 reflekció érkezett, és ez hosszú idő óta blogrekord! Köszönöm nektek, a saját magatok nevében is!) Ez a "játék" az első kézzelfogható bizonyítéka, hogy a nagyhatalmak a cyberháborúra készülődnek. Kiszivárgása valószínűleg terrorista csoportok akciójának köszönhető, valószínűleg ugyanazoké, amelyek az "America's most 10 wanted" kódú, bár ehhez képest szinte nevetségesen gyenge hatású mérget is "terítették" Európában.


Nos, lássuk, miről is van szó.
Hatóanyaga ismeretlen, hiszen nyilvánvalóan háborús alkalmazásra kifejlesztett, titkos katonai készítmény; hatása megegyezik az ismert ideg- és agysejromboló harci gázokéval, de azoknál klasszisokkal hatékonyabb, a rombolás mértéke pedig elképesztő és nagyon gyors.

A tünetek a szervezet és főképp az agy ellenállóképességétől függően különbözőek lehetnek.

Rendkívül erős ellenálló képesség: A fertőző anyaggal kapcsolatba kerülve az életösztön ültében is hátravetődésre készteti, akár a szék háttámláján keresztül is. Szemeit szorosan becsukja és hangos üvöltésbe kezd, hogy a méreg a hallószerveit se támadhassa meg, tapogatózva megkeresi a számítógép tápkábelét és kirántja a falból. Fontos a kimagasló izomerő és a jó reflex, mert 0.5 mp-en túli kontaktus esetén a fertőzés máris bekövetkezik illetve továbbterjed! Ellenkező esetben viszont a gyógyulás biztosra vehető, bár eltelhet akár egy hét is, amíg az áldozat teljesen megnyugszik és ismét géphez mer nyúlni (bármely géphez, beleértve a tamagocsit és a varrógépet is), akkor azonban első dolga lesz a méreganyagot tartalmazó kapszulát (CD) a környezetéből eltávolítani. Ezzel a gyógyulás teljesnek tekinthető.

Átlagos vagy gyenge ellenálló képesség: Ha a reflexek nem elég gyorsak, a fertőzés bekövetkezik. Csak szerény megközelítése a valóságnak az a leírás, hogy az áldozat úgy érzi, veszélyben van, de nem tud megmozdulni; ettől pillanatok alatt pánikrohamot kap, a hallucinogén összetevők miatt pedig olyan dolgokat lát maga előtt, amit az agy képtelen felfogni és ezáltal bekövetkezik a szer fő hatása: az agysejtek közti összeköttetések megszakadnak, az agy szétbomlik, sőt, a megnövekedett vérnyomás és a hirtelen fellépő magas láz miatt, szó szerint felforr, megfő. (Szinte mellékeses, hogy mindeközben a létük értelmét többé nem látó agysejtek valamennyien szeppukut hajtanak végre magukon.) Az áldozat néhány másodperces meredt bámulás után artikulátlan sikollyal, fejjel bukik a billentyűzetre, orrából, füléből, fejbőréről sűrű gőzpamacsok szállnak fel. Az agysejtek közül csak néhány marad épen, ezek azonban már csak a mutatóujj görcsös rángását és a kézfej ritmikus, legyező irányú vonaglását képesek előidézni. Csak nagyon ritkán fordul elő, hogy a méreg pusztító dührohamot vált ki, és az áldozat mindent mikrporózus porrészecskékké aprít fel a környezetében, beleértve a számítógépet is; ez a szerencsésebb eset: az áldozat életben marad - de ép ember már így sem lesz belőle.

Végezetül meg kell említeni, hogy egyetlen, ám többszörösen dokumentált eset ismert, amikor egy ember - érthetetlen, hogy miért - tudatosan fertőzte meg magát ezzel a szeméttel, és minden maradandó károsodás nélkül megúszta! A CIA, az FBI, a KGB, a MOSZAD és a BKV azonnal megnyilvánuló élénk érdeklődése miatt azóta is kénytelen símaszkban élni, amit a műholdas megfigyelőrendszerek miatt egyetlen pillanatra sem vesz le - és valószínűleg már soha nem is fog -, ám életmódjának beható elemzése arra enged következtetni, hogy immunitását a makói vöröshagymából készült kivonatot tartalmazó vöröshagymakrém fogyasztásának köszönheti. (Más elemzők szerint elejtett megjhegyzéseiből kiviláglik, hogy ez csak félrevezetés, valójában az Univer Majonéznek vagy a fokhagymakrémnek köszönheti, hogy tucatnyi hasonló krízist is sikerült ép ésszel túlélnie.)

A kevés számú túlélő rehabilitációjához - önmagukban szintén igen veszélyes - ellenmérgeket alkalmaznak: Mesterlöveszt, Metal-t játszatnak a beteggekkel, toaletkacsák tartalmát itatják velük, munkaterápiaként pedig zöldségek permetezését végeztetik, sötét ruhában és maszkban. Mindez, azt hiszem, alig valamivel lehet rosszabb annál, mintha túl sem élték volna a fertőzést...

25 komment

süti beállítások módosítása