HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Authority Site lett a Rossz PC Játékok

2008.04.13. 11:03 :: Victor

Valameik nap rákerestem a Googleben arra, hogy Rossz PC Játékok, akkor vettem észre, hogy "magas létjogosultságú weblap" lett a kedvenc blogunkból.
Tudtam, hogy van ilyen csak azt nem, hogy igazából hogy érdemelhet ki ilyet egy weblap, utánanéztem.

"Olyan szép szó ez az authority. Azt jelenti tekintélyes. Szóval vannak a honlapok, amik különböző témák köré épülnek fel. Egy adott téma lapjai között nagyon gyakoriak a linkkapcsolatok, hiszen releváns laptól szerzett link, illetve releváns lapnak adott link növelik a adott lap témához kötödő relevanciáját. Az a lap, amelyik egy téma legtöbb lapjától kap linket elnyeri az authority site megkülönböztetést.

Egy téma linkstruktúrájanak azonban nem csak egy csomópontja van a csúcson, hanem van egy alul is. Ezt hubnak nevezik. Az ilyen oldalak egy téma legtöbb lapját linkelik. Ilyenek például a lap.hu oldalak."

Van több 100 olyan oldal aminek nagy a látogatottsága, de mégsem kapták meg ezt a kitüntetést, azért ez szép eredmény :D
És aki lusta lenne itt egy bizonyíték:

4 komment

süti beállítások módosítása