HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

A kockázatokról és mellékhatásokról... IV.

2008.05.02. 18:09 :: narghil

A lelkiismeretes laboratóriumi kutatómunka ismét meghozta gyümölcsét! "Kicsit sárga, kicsit savanyú..." ;)
( Remélem, freddyD belehúz, mert kezdek kifogyni az analizálható anyagokból, márpedig nem szeretnék állastalan, remény- és jövőképvesztett páriává válni... ;) )

3D World Boxing
Hatóanyag: paralisiensicum decoordinaticum
Ajánlott: A megvilágosodás elérésére használt tudatmódosító szer. Hatása alatt a páciens belátja, hogy hiába akarja megütni a másik embert, próbálkozása meddő marad, tehát az erőszak használatára tett minden próbálkozás tökéletesen értelmetlen. Az élet folyamát hagyni kell a maga útján haladni, s így lesz biztos nyerő az életben.
Mellékhatások: A mozgás ellenőrizhetetlenné válása, akaratlan végtagrángások, részleges bénaság. Letargia, unalom, életúntság és álomkór.

Custer's Revenge
Hatóanyag: bromicum desexualicum
Ajánlott: Túlzott szexuális aktivitás esetén. Alkalmazása után a pácinst méla undor tölti el a szex bármely formájával kapcsolatban.
Mellékhatások: Hányinger, megcsömörlés az élettől és a vadnyugati indánfilmektől, impotencia illetve frigiditás, válóper. Esetenként fellépő fajgyűlölet, amerikában élő europid típusú emberek esetén leginkább a saját fajtája ellen.

HEAT
Hatóanyag: Csernobili termesztésű sárgarépák kivonata.
Ajánlott: Akvafittnessz-edzések serkentőszere, de igen magas szintre javítja a magasugrók eredményeit is. Emellett kiválóan alkalmazható a túlburjánzott IQ-szint leépítésére.
Mellékhatások: Répavíziók, harapós M&M's-cukorbogyóktól való félelemérzet, csillapíthatatlan nevetőgörccsel. A légszomjérzet kikapcsolódása, így a páciens bármeddig hajlamos víz alatt tartózkodni, nem érzékeli, hogy megfullad, és téveszméje miatt értelmetlen módon tovább él. Gáttalan agresszivitás; üres szobákban is ellenfeleket keres, akiket le akar lőni; amikor pedig véletlenül meg is találja őket, mindenáron puszta kézzel akarja azokat agyonverni. Súlyos esetben ördögűzőnek megy, azt hangoztatva, hogy két pofonnal a Sátánt is képes hidegre tenni.

Mortyr
Hatóanyag: LSD negricum
Ajánlott: A színlátás fokozására, hangutánzó képességek növelésére, melegek iránti szimpátia kifejlesztésére. Kivételes esetben megjelenhet a falonátjárás képessége is.
Mellékhatások: Nagyfokú látáscsökkenés, szemrák, csőlátás, esetleg vakság. Az áldozat elveszíti az időérzékelését, hol a XX. század közepén hiszi magát, hol a XXI. legvégén, csak nem ott, ahol ténylegesen van. Jellemző a hosszú távú emlékezet teljes összezavarodása, különös tekintettel a történelmi ismeretekre. Az irodalmi képességek torzulása: sírversek hüppögése bizonyos Günther Gránát nevű félhülye úr emlékére. Esetenként kényszeres okirathamisítás.

Metal
Hatóanyag: caratecidicum superdebilicum
Ajánlott: A kung-fu darustílusa kvintesszenciájának tekinthető gyakorlat, a cölöpön való féllábas ugrálás elsajátítását kiemelkedő módon segítő egyensúllyavító szer. Megjelenik a vízenjárás képessége is. A csontok erősségét és rugalmasságát is javítja; a páciens sérülés nélkül túlél bármilyen zuhanást, akár a felhőkarcolók tetejéről is. Ezt kihasználva, a szer hatásának kitett emberek gyakran vállalnak kútfúrást.
Mellékhatások: Katatónia; a páciens semmi mást nem akar csinálni, csakis fél lábon ugrálni egész életében, sőt, halálában is. Mármely más ugrási képességét elveszíti, lépcsőn járni is csak egészen kis méretű lépcsők esetében tud. Igen durva hallucinogén drog; a különbségtevő képességet nagymértékben rontja, a páciens a japán nindzsákat összetéveszti az amerikai szellemirtókkal, ártalmatlan, pizsamás embereket a sógun szamurájaival, saját magát pedig a Fénylő Orcájú Jézussal. Téveszméjévé válik, hogy az örök feltámadáshoz az örök harc vezet el, de ezt az eszméjét saját maga se érti. Az életben való boldogulás kulcsának a szavak közti szüneteket tekinti, az élet hosszát pedig 70 másodpercnek, de ez a felismerés örjöngő dührohamba torkollik, végül eszméletvesztéses agyérgörcsben ér véget a szer hatása.


3 komment

süti beállítások módosítása