HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

A kockázatokról és mellékhatásokról...

2008.04.17. 15:15 :: narghil

Számtalanszor láthattuk, többek közt freddyD videóin is, hogy a PC-s játékok tartalmazta drogok milyen káros hatást válthatnak ki az emberekben. Nem voltam rest, utánajártam, hogy ezek a hatóanyagok - szigorú orvosi ellenőrzés mellett - milyen jótékony hatással lehetnek az emberi szervezetre, illetve milyen mellékhatásaik lehetnek.


A Mesterlövész
(Hatóanyag: sniperium)

Ajánlott: kórósan alacsony vércukorszint és búskomorság esetén.
Mellékhatások: heveny nevetőgörcs. A valóságérzék elvesztése, tévképzetek és hallucinációk (vérző buszokról, lebegő hullákról, stb.). Férfiaknál a gyógyszer stellanium-tartalma átmeneti impotenciát okozhat, ami 26 éves kor fölött (amikor a szervezet regenerálódó képessége már csökkenni kezd) lehet végleges is. Fogamzásgátlóként nem alkalmazható!


Barbie Super Modell
(Hatóanyag: butanium barbinium)

Ajánlott: Hiperaktivitás és álmatlanság esetén.
Mellékhatások: Katatónia, kóma, öngyilkos szekták megjelenése az agysejtek között, elbutulás, kisgyermekek esetén a fejlődés megrekedése. Férfiaknál a női nem utálata és ebből eredő homoszexualitás, nőknél nemi identitászavarok (ti.: inkább férfi akar lenni).


Big Riggs
(Hatóanyag: ismeretlen, titkos katonai fejlesztés)
Ajánlott: Nem ajánlott. Guantanamoban kifejlesztett vallatószer.
Mellékhatások: Idegroham, depresszió, lelki eredetű kínérzékelés a test teljes egészében, akaratvesztés (az áldozat bármit bevall), emlékezetkiesés, epilepszia, infarktus, hirtelen halál.


Italian Job
(Hatóanyag: maffiamanianum)

Ajánlott: Dislexia esetén; rendszámolvasási gyakorlatokon keresztül visszaállítja az olvasásra való képességet.
Mellékhatások: Dühöngés, gutaütés, zúzott sebek az öklön és az alkaron, esetleg az arc környékén is, sírógörcs, depresszió, öngyilkossági hajlam.


Akimbo
(Hatóanyag: babacalozonium )
Ajánlott: computermániákusok leszoktatásához.
Mellékhatások: Zajérzékenység, computerfóbia (az áldozat többé nem akar számítógépet látni),a mellbimbó elvesztése, extrém mértékű vöröshagymakrém-fogyasztás.


Egyenlőre ennyi, ha igénylitek, jöhet a folytatás is...

8 komment

süti beállítások módosítása