HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Mesterlövééééész

2008.04.29. 18:16 :: Rastata

Ez a játék már olyan szinten fajult el, hogy az az emberi eszme számára láthatatlan, felfoghatatlan, és csak kis adagokban felfogható. A képekről bővebben a tovább gombra kattintva.

Az első fotón nincs sok mindent magyarázni... Hacsak nem vesszük figyelembe, hogy a láb nélküli hatósági személy HOGYAN és HOL markolja a gumibotját... Vagy az nem is a gumibotja? Innentől mindenki képzelje maga elé, hogy mi történt Dominick-al, amíg a börtönbe ért... A helyében én is szétlőném a fél várost :D

A 2. kép az már ismert jó régről, nekem személy szerint már nagyon régen felfedett ez a titok... Csak itten azt nem értem, hogy hogyan tud ÚGY füstölni egy cigaretta, ahogy az a prosti kezében? Mellesleg milyen ujjai vannak.. Fújj...

A 3. képet nem értem... Én el tudtam menteni a csőben is a játékot, de lehet, hogy a guggolással van párhuzamban... Ha jól emlékszem én guggolva is mentettem el a játékot, de légyszi javítsatok ki, ha tévedek.

És még mindig itt a GYIK, várom a kérdéseket!!!

20 komment