HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

Üzenet freddyD-nek

2008.04.07. 09:36 :: narghil

Üzenet freddyD-nek


FreddyD, ne hagyd abba! Ezer és ezer embernek okoz örömet a blogod, ami már kicsit több lett, mint szórakoztató fórum: ez már közösség, egy baráti társulás. :) Ezer és ezer ember után van EGYETLENEGY, aki csinált egy oltári baromságot... de egyetlen ember még nem az ország, akkor már inkább az a másik ezer... Ha a döntésed végleges, meg fogunk érteni. De inkább aludj rá egyet, fújd ki magad... és folytasd! Ezrek állnak mögötted! ;)

*(rastata): Narghil-nak teljesen igaza van. És te megbocsájthatsz, de sokan nem tudnak, és nem is fognak. (Köztük én sem) Ja, és több ezer ember véleményét mondom ki, amikor azt mondom, hogy NE HAGYD ABBA!!!!!! (Ma beszélgettem ZoMBie-val, és arra jutottunk, hogy ha abbahagynád, akkor te is körözött személy lennél, mint tudjuk ki. ;-)Na jó, csak vicceltem.)

Üzenet a szerkesztőknek:

Srácok, megértem az indulataitokat, de ne süllyedjünk le hatred színvonalára (mármint hangnemben)... ;-)
 

11 komment