HTML

Rastata

Ez a blog akármi, rosszpcjatekok.blog.hu-val kapcsolatos dolgokról szólhat.-Az esetleges szerzői vagy személyi jogsértésekért a szerkesztőség, nem vállal felelősséget.- Ez az oldal 100%-ban újrafelhasznált elektronokból áll.

Linkek

Rossz PC Játékok

*** GYIK ***

Miért kezdenek az emberek blogot.
Mber
supremE Viccblogja
Greenbat blogja
Win Suxx
Poén videók
Rövidzárlat - agykikapcsoló
VidBlog
Nagyonlazaaa...
F1 Hírek
Victor

Jelenleg onlájn:

website counter

Szavazás

Chat

A mellékhatások kikockázása

2008.05.15. 18:38 :: narghil

... vagy valami ilyesmi, már megint, jaaaj...


Home Alone 2
Hatóanyag: spurinium inaeternum
Ajánlott: Hosszútávfutó-utánpótlás nevelésére
Mellékhatások: A páciens képtelen abbahagyni a futást. Rosszarcú üldözőkről fantáziál, akiket csak karatézó prostituáltak tudnak megfékezni. Farkasemberek láttán gyermeki öröm tölti el. Gyorsasága, ha új pályán futhat, megnő, de egyre növekvő kimerültsége miatt azt képzeli, hogy üldözői arany alsónadrágja miatt loholnak a nyomában.

Red baron
Hatóanyag: durmolium aericum
Ajánlott: Rendkívül gyors hatású altatószer. 15 mp alatt kifejti hatását.
Mellékhatások: A kreativitás és alkotóképesség drasztikus csökkenése. A páciens a legösszetettebb, nagy figyelmet igénylő tevékenységeket is automatikus mozgásokkal helyettesíti. A szer mindenből, amivel érintkezésbe kerül, eltávolítja a lényeget, ami voltaképpeni értelmét megadná, így férfiaknál akár a heregolyók - érettségizettek esetében esetleg az agy - elvesztése is előfordulhat. Eltűnik a veszélyérzet, akárhányan is üldözik,  azt hiszi, hogy ő az üldöző, a többiek előle menekülnek. Felléphet skizofrénia is, nem tudja önmagát megkülönböztetni egy pattogó gumilabdától sem. Ez az állapot döntésképtelenséggel párosul; feszülten töpreng, hogy ő, mint gumilabda, egyáltalán pattanjon-e vagy inkább robbanjon?

Wings of Honour
Hatóanyag: tancikalium
Ajánlott: Break-dance tanulásához.
Mellékhatások: A helyesírási képesség elveszítése; a páciens képtelen leírni és kiejteni a hosszú "ő" betűt. Elborult elmeállapotában saját jószántából becsapja saját magát ("bemegy az erdőbe"). Önmagát időnként halhatatlan kamionnak képzeli. Időérzéke összezavarodik, különös tekintettel a haditechnikai fejlesztésekre; a rakétafegyvereket is képes ó-kőkori harceszközöknek hinni. Káprázatos break-dance bemutatója végén hangos pukkanással leheli ki lelkét.

Sccoter Pro
Hatóanyag: egoagressivicum
Ajánlott: A céltalan agresszivitás növelésére zsenge gyermekkorban.
Mellékhatások: A szerrel betépetett gyermek sátánista és obszcén jelek mutogatása közepette vadul ugrál a rollerján. Önmagát a megtestesült felnőttségnek tekintvén rolleres ámokfutásba kezd a bevásárlóközpontokban. Mozgása durvává és elnagyolttá válik, így érdemben csak anyázásra és zanyálásra képes. Vadul lecsap minden X betűre. Saját, mindennapi tevékenységeit, mint pelenkájának kicserélését, az orrpiszkálást, utcán való átsétálást, és persze a rollerezést, a felnőttlét kültikus szimbólumainak tekinti és megpróbál ezekből nagyszabású showműsorokat kanyarítani, de a konkrét megvalósításig, a szer viszonylag rövid hatóideje miatt, már szerencsére nem jut el.

Xtreme Boarders
Hatóanyag: betonium zuzonium
Ajánlott: A test ellenállóképességének extrém megnövelésére. A páciens csontozata törhetetlenné válik, képes sérülés nélkül túlélni bármilyen esést, zuhanást, becsapódást, sőt, élő ágyúgolyóként törhet át több méter vastag vasbeton szerkezeteket.
Mellékhatások: A páciens tudathasadásos lesz, még a saját nevében is bizonytalanná válik. Mikor valódi neve eszébe jut, minden addigi tevékenységét előlről kezdi. Extrém mennyiségű bélgáz fejlődik a szervezetében, amitől guggolva szabadul meg; ilyenkor a távozó gázok egyre nagyobb sebességre gyorsítják fel. Önmagát megkettőzve látja, második énje hol elmarad mögötte, hol elébe vág, hol áthalad a testén. Mozgáskoordinációs problémák jelentkeznek: ha balra néz, azonnal elesik; ilyenkor vagy azonnal feláll vagy még pörög előtte egy kicsit, csak úgy, a móka kedvéért. Rögeszméje lesz, hogy ő irányítja a felhőket az égen, az időjárást, meg egyáltalán, az Univerzumot. Időérzékét elveszti, egy percet 1015 másodpercnek érzékel. A szer hatásának múlását a kortól független gyerekes hiszti jelzi.

5 komment

süti beállítások módosítása